metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ja ~ja (Gość)09.10.2017 12:08

Do chwili obecnej infolinia nie działa. A prądu jak nie było tak nie ma na ul. Żwirki. Proszę ludzi nie wprowadzać w błąd.

50

JANEK REMISZEWICE ~JANEK REMISZEWICE (Gość)09.10.2017 12:12

Ja jestem tym który się nie dodzwonił ale to chyba z tego powodu ze mój sąsiad który się dodzwonił i zgłosił awarie dzwonił co godzina kiedy będzie prąd i myślę że inni sąsiedzi tez tak robili no to jak miałem się dodzwonić do Elektrowni jak linia cały czas zapchana

40

obserwator ~obserwator (Gość)09.10.2017 12:15

A wystarczyło podawać rzetelne komunikaty na swojej stronie i oczywiście je aktualizować. Najgorszy jest brak informacji kiedy podłączą prąd. Denerwująca jest oczywiście sytuacja, kiedy nie masz prądu i nie możesz się znikąd dowiedzieć kiedy ten prąd wreszcie będzie. Przecież są małe dzieci w domu, a tu piec co nie chodzi bo nie ma prądu. Idt., itd.

50

ANtoni ~ANtoni (Gość)09.10.2017 12:17

Praktycznie każdy system drogi Panie Rafalski jest wstanie przyjąć taka ilość zgłoszeń. To jest mały pikuś dla IVR.
I nie chodzi o "pierwsze godziny" ponieważ w sobotę i niedziele też się nie można było do was dodzwonić.
To że w Pana firmie wszystko istnieje jedynie w teorii nie oznacza, że jest tak wszędzie.
Swoją drogą firma zgarniająca z regionu kilka dużych baniek miesięcznie mogła by zatrudnić fachowca , który by to ogarnął.

60

Ari ~Ari (Gość)09.10.2017 12:18

We Włodzimierzowie mam cały czas jedną fazę. ! Awaria cały czas nie usunięta

40

gość ~gość (Gość)09.10.2017 12:26

W Proszeniu ciągle brak prądu. Także macie jakieś nieprawdziwe informacje.

30

gość ~gość (Gość)09.10.2017 12:26

Komunalna, Świerkowa nadal bez prądu!!!!! A drugi absurd to to, że można było się dodzwonić na 991, od piątkowego poranka telefon był wyłączony.GŁUPOTY PISZECIE!!!

90

gość ~gość (Gość)09.10.2017 12:55

Ul.Rembeka Awaria! Też nie ma prądu !!!A dodzwonić nie ma szans

50

gość ~gość (Gość)09.10.2017 13:14

Krasickiego 3 nie ma prądu więc nie wiem po co ten artykuł i jak jest weryfikowany,chyba że sponsorowany przez PGE

40

gość ~gość (Gość)09.10.2017 13:57

Jakieś żarty panie Rafalski. Łamiecie jeden punkt umowy po drugim. Kosów też nie w pełni usunięte Awarie. O info linii i nierzetelnej informacji nie wspomnę. Mniej biurek , więcej ekip usuwających awarie i będzie lepiej.

70

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat