Do chwili obecnej infolinia nie działa. A prądu jak nie było tak nie ma na ul. Żwirki. Proszę ludzi nie wprowadzać w błąd.
Ja jestem tym który się nie dodzwonił ale to chyba z tego powodu ze mój sąsiad który się dodzwonił i zgłosił awarie dzwonił co godzina kiedy będzie prąd i myślę że inni sąsiedzi tez tak robili no to jak miałem się dodzwonić do Elektrowni jak linia cały czas zapchana
A wystarczyło podawać rzetelne komunikaty na swojej stronie i oczywiście je aktualizować. Najgorszy jest brak informacji kiedy podłączą prąd. Denerwująca jest oczywiście sytuacja, kiedy nie masz prądu i nie możesz się znikąd dowiedzieć kiedy ten prąd wreszcie będzie. Przecież są małe dzieci w domu, a tu piec co nie chodzi bo nie ma prądu. Idt., itd.
Praktycznie każdy system drogi Panie Rafalski jest wstanie przyjąć taka ilość zgłoszeń. To jest mały pikuś dla IVR.
I nie chodzi o "pierwsze godziny" ponieważ w sobotę i niedziele też się nie można było do was dodzwonić.
To że w Pana firmie wszystko istnieje jedynie w teorii nie oznacza, że jest tak wszędzie.
Swoją drogą firma zgarniająca z regionu kilka dużych baniek miesięcznie mogła by zatrudnić fachowca , który by to ogarnął.
We Włodzimierzowie mam cały czas jedną fazę. ! Awaria cały czas nie usunięta
W Proszeniu ciągle brak prądu. Także macie jakieś nieprawdziwe informacje.
Komunalna, Świerkowa nadal bez prądu!!!!! A drugi absurd to to, że można było się dodzwonić na 991, od piątkowego poranka telefon był wyłączony.GŁUPOTY PISZECIE!!!
Krasickiego 3 nie ma prądu więc nie wiem po co ten artykuł i jak jest weryfikowany,chyba że sponsorowany przez PGE
Jakieś żarty panie Rafalski. Łamiecie jeden punkt umowy po drugim. Kosów też nie w pełni usunięte Awarie. O info linii i nierzetelnej informacji nie wspomnę. Mniej biurek , więcej ekip usuwających awarie i będzie lepiej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!